oben links oben rechts
left border
HEM · GALLERI · DESIGN · BESTÄLLNING · KONTAKT · OM ANNA · IN ENGLISH
Beställning

Om du vill beställa ett smycke ifrån Anna Öhrner kan du kontakta mig via e-post eller telefon.

De smycken som är till salu är märkta "Till salu" i bildtexten under bilden (klicka på smycket i Galleriet). Om du vill ha ett smycke som visas i Galleriet men som inte är till salu, eller om du har speciella önskemål om ett designat smycke, så får du gärna kontakta mig för en diskussion.

Villkor beställning
I din beställning uppge vilket smycke du är intresserad av, ange också artikelnummer. Meddela ditt namn, din adress, ditt telefonnummer och eventuella frågor om smycket. Du får en bekräftelse från mig via e-post att smycket finns kvar och är reserverat för dig, prisuppgift och bankgiro-nummer att betala in på. Reservationen gäller i en vecka så du har tillräcklig tid att bestämma dig och betala på.

Vid beställning av ett nytt smycke tillverkas och skickas smycket normalt 2-3 veckor
efter mottagen betalning (om inte annat angivits i bekräftelsen).

Observera att jag tillämpar förskottsinbetalning. När betalning är registrerad på mitt konto skickar jag smycket till dig, inom 3 dagar. Alla angivna priser är inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer med 56 kronor per rekommenderad brevförsändelse inom Sverige.

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen, rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar från mottagandet. Om så är fallet kontaktar du mig, och vi går igenom om förutsättningarna för ångerrätten uppfylls, och i sådana fall lämnar du de uppgifter jag behöver för återbetalning. Om varan har använts kan du ej åberopa ångerrätten. Vid specialbeställning av smycke utgår också ångerrätten. Varan returneras helt på kunds bekostnad, enligt Distansavtalslagen. Varan skall återsändas väl emballerad som vid leveransen, smycket skall vara helt och oskadat vid framkomsten. Varan återbetalas inom 30 dagar från det att smycket är mig tillhanda.

Annas fråga
Jag skulle jättegärna vilja veta hur du hittade till min webbplats. Vänligen följ denna länk och välj ett alternativ.


right border
unten links unten rechts


191718 Unika besök

Copyright info